slutsålt

Tobbe Trollkarl – 20 år i barnens tjänst

Under Uppsala Magic & Comedy kommer Tobbe Trollkarl till Uppsala med delar av sin jubileumsföreställning 20 år i barnens tjänst!, en show för HELA familjen.

Efter tjugo år i TV och på scener runtom i landet så vet varenda barnfamilj i flera generationer vem Tobbe är! Nu bjuder Tobbe in till en sprakande jubileumsshow för hela familjen, skrattgaranti för alla mellan 3-99 år.

Det blir helt nya illusioner blandat med trick som faktiskt gjorts i trettio år, sen Tobbe började trolla som trettonåring hemma i föräldrarnas källare. Gemensamt för alla är att det blir fartfyllt, galet, mycket musik, förundran och mycket, mycket knasigheter!

Tobbe Trollkarl är en av Sveriges absolut mest omtyckta och bokade familjeunderhållare och programledare. Efter mer än 20 år på scen och i TV så vet publiken vad de får!

Biljettinformation 
Ordinarie pris: 150 kr/per person
Vid köp av minst 4 biljetter: 125 kr/per person
Betalning sker på plats.

Din bokning är inte bindande, det går bra att boka av om ni blir sjuka eller får förhinder.
OBS! – NI BETALAR FÖR DET ANTAL SOM STÅR PÅ ER BEKRÄFTELSE, så kom ihåg att meddela oss om ni får förhinder så att andra barn får möjligheten att uppleva skratt och glädje tillsammans med sina föräldrar!

Insläpp sker ca 45 min innan showstart, barn under två år går in gratis men måste sitta i en förälders knä. Ledsagare till funktionshindrad gratis entré.

Alla frågor besvaras via mail tobbetrollkarlbiljetter@gmail.com, ange alltid ditt namn och stad vid kontakt!

 

· Tobbe Trollkarl – 20 år i barnens tjänst ·

Lokal:
Tid:
12:00
Längd:
55 minuter
Språk:
Pris:
Slutsålt!
Uppsala Magic & Comedy